Friday, 2017-11-24, 11:28 PM
|PORTAL |BLOG |Album
==>>PREDATOR<<==

==>>Award<<==

==>>DIMAS_MEMBER<<==
INDONESIAN HACKER TEAM
Yogyacarderlink
Hackers-Center
IndoBlogger
Yogyafree
XPground
CyberDos
Indonesiancoder Team
Cracker Cyber Pekalongan
PekalonganCarderlink

==>>Suported By<<==






Komunitas Blogger Indonesia














==>>Sahabat Predator<<==

==>>Belajar Klik<<==

Main » Files » Romantis :-p

Cirine Wong Seko Entute
[ ] 2009-04-28, 9:35 AM

Cirine Wong Seko Entute

o Wong sing ORA JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo.
o Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam-2-an.
o Wong sing JEMBAR WAWASAN’E
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.
o Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.
o Wong sing MISTERIUS
Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.
o Wong sing GUGUPAN
Wong sing ujug-2 nyetop entute nek pas lagi ngentut.
o Wong sing PERCOYO DIRI (PD)
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi.
o Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.
o Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke’isinan dhewe.
o Wong sing STRATEGIS
Wong sing nek ngentut ning ngarep’e wong lio iso nylamurke entut’e nganti wong lio ora kepikiran maneh.
o Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-2 dienggo ngganti entute sing metu.
o Wong sing GEMI
Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-2.
o Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe.
o Wong sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.
o Wong sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-2.
o Wong sing KE-KANAK-2-AN
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-2.
o Wong sing ATLETIS
Wong sing nek ngentut karo ngeden.
o Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awak’e bar ngentut.
o Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.
o Wong SIAL
Wong sing dientuti terus karo wong lio.
o Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase.
o Wong sing ORA IKHLAS
Nggak mambu entute dewe wong liya sing mambu muring- 2.
o Wong sing GEMI
Wong sing menowo ngentut metune swara entut di-endat-2 dadi ping 7.
o Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.
o Wong RA NGGENAH
Angger ngentut silite ditempeli terompet ben samsaya banter swarane.
o Wong RA UMUM
Yen ngentut dilagokake.
o Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Yen ngentut di-penggak-2 kareben swarane kadya unining bedil.
o Wong RA SABARAN
Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu.
o Wong SOLO / YOGYA (mohon maaf untuk yang sering ke Solo !)
Entute aluun banget dawa lan sajak ndandang gulo.
o Wong RADUWE GAWEAN
Ndiskusekake soal entut (kayata sing maca).
Tambahan :
Wong GENDHENG : Wong sing ngamati ciri-2-ne wong liya saka carane ngentut !


thanks to idea by udey

Category: Romantis :-p | Added by: dimas-villa
Views: 441 | Downloads: 0 | Comments: 1 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
0   Spam
1 bullz   (2009-05-08 3:30 PM)
ralat :
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.
o Wong RA NGGENAH,sing bener Wong Kemproh,utowo Wong Kopetten....

Name *:
Email *:
Code *:
==>>Search Engine<<==

==>>YM Status Online<<==
  • --=[predator hc]=--

  • ==>>DIMAS Frindster<<==



  • ==>>DIMAS Facebook<<==
  • Dimas Villa's Facebook profile

  • ==>>Tukeran Banner<<==

  • <a href="http://www.predator-hc.co.tv" target="_blank"<img border="0" ; alt=""; width="175"; src=" http://ihost.indoblogger.web.id/image-2E74_4A412494.jpg"></a>
  • Copyright MyCorp © PREDATOR 2017
    Powered by PREDATOR
    Design Website by PREDATOR